💝💝💝 EARLY BOOKING ANTALYA 💝💝💝

✅Rezervo deri me 28 Shkurt – 7 NETE me Turkish Airlines

🔴 Bone Share dhe Fito Falas – Sigurim Shendetesor

Super Oferta Early Booking ANTALYA!!❤ Çmime Speciale per rezervime deri me 28 Shkurt

💠 Calido Maris Hotel – ALL INCLUSIVE 399 EUR

💠 Concordia Celes ULTRA ALL INCLUSIVE 419 EUR

💠 Lyra Resort – ULTRA ALL INCLUSIVE 419 EUR

💠 Heaven Beach – ULTRA ALL INCLUSIVE 439 EUR

💠 Nashira Resort – ULTRA ALL INCLUSIVE 469 EUR

💠 Horus Paradise – ULTRA ALL INCLUSIVE 479 EUR

💠 Eftalia Island – ULTRA ALL INCLUSIVE 479 EUR-

💠 Alan Xafira – ULTRA ALL INCLUSIVE 479 EUR

💠 Orange County – ULTRA ALL INCLUSIVE 489 EUR

💠 Sunmelia Beach – ALL INCLUSIVE 489 EUR

💠 Riolavitas Resort – ULTRA ALL INCLUSIVE 489 EUR

💠 Tui Ghazal Resort – ULTRA ALL INCLUSIVE 499 EUR

⋙ Të Përfshira:
✔ Fluturim direkt – Turkish Airlines
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit ULTRA AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ +383 49 754 754 (viber)