💖 SUPER OFERTA PER ANTALYA 💖
✈ Nisja 25 Qershor – 589€ për person
🎆 Top Hotelet per daten 25/Qershor 2024

🔒 Rezervo tani duke paguar vetem 30% te vleres – pjesen tjeter 21 dite para udhetimit
👉 Rezervimin mund ta ndryshoni ose anuloni pa penallti deri ne 30 dite para nisjes
ℹ Mundesi te nisjes edhe nga 📍 Shkupi 📍 Zvicer 📍 Gjermani 📍 Austri 📍 Angli

🛏 Port River 📍 SIDE
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 589 € për person

🛏 Euphoria Barbaross 📍 SIDE
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 609 € për person

🛏 Sorgun Akadia 📍 SIDE
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 629 € për person

🛏 Vox Maris 📍 SIDE
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 639 € për person

🛏 Megasaray Resort 📍 SIDE
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 769 € për person

🛏The X Belek 📍 BELEK
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 879 € për person

🛏 Selectum Family 📍 SIDE
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 989 € për person

🛏 Kirman Arycanda 📍 ALANYA
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 989 € për person

🛏 Crystal Tat Beach 📍 BELEK
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 1019 € për person

🛏 Adam & Eve 📍 BELEK
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 1029 € për person

🛏 Lago Hotel 📍 SIDE
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 1029 € për person

🛏 Selectum Luxury 📍BELEK
🍹 ULTRA ALL INCLUSIVE
🔖 1439€ për person

⋙ Të Përfshira:
✔ Fluturim direkt
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 6 netë – 7 ditë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra / AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithe kohes

ℹ Taksat e Aeroportit 40 Euro nuk jane te perfshira ne cmim

🎁 Per cdo rezervim fitoni kupon ne vlere 5€ per www.zaga.al 🎁
🎁 Bone Share kete postim dhe fito #DataJet eSIM internet falas 🎁

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ 046 754 754
☎ +383 49 754 754 (whatsapp)
📧 Email: info@maxtravel.al