Ofertat

Featured posts

Super oferte Tajlande, Phuket Sleep With Me Design Hotel 4 ★★★★ ✦ Çmimi: 990€ - 10 netë / per person Oferta Valide per periudhen Nentor ⋙ Të Përfshira: ✔ Bileta e Avionit : ✔ Bagazh 30 Kg ✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport ✔ Akomodimi: 10 netë fjetje ✔ Shërbimi sipas Konceptit...
SUPER OFERTE me TURKISH AIRLINES PRISHTINË – STAMBOLL- PRISHTINË (vajtje – ardhje) Duke filluar nga 109€* * Të gjitha taksat janë të përfshira në çmim. Oferta valide deri me : 31 Tetor 2017 Periudha e udhëtimit : 1 Nëntor 2017 – 31 Mars 2018 Për...
Vikend Ne Stamboll ❥ 2 Nete - 3 Dite ne Stamboll ✦ Çmimi: 199€ / per person ✦ Hotel GREEN PARK TAKSIM 4 ★★★★ ⋙ Të Përfshira: ✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Istanbull- Prishtinë ✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport ✔ Akomodimi: 2 netë ✔ Shërbimi sipas Konceptit BB ✔ Asistence...
ROYAL SEGINUS 5 ★★★★★ HOTEL I RI ⋙ Ultra All Inclusive | ANTALYA ✦ Çmimi: 699€ - 7 netë ✦ Nisja: 8/Shtator ⋙ Të Përfshira: ✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Antalya - Prishtinë ✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport ✔ Akomodimi: 7 netë ✔ Shërbimi sipas Konceptit...
Magic Sun 4 ★★★★ ⋙ All Inclusive | Kemer ✦ Çmimi: 399€ - 7 netë ✦ Nisja: 07/ 11 / 14 Shtator ⋙ Të Përfshira: ✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Antalya - Prishtinë ✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport ✔ Akomodimi: 7 netë ✔ Shërbimi sipas Konceptit...
Oferte Speciale All Inclusive ne Maldive Paradise Island Resort & Spa 5 ★★★★★ ⋙ All Inclusive | MALDIVES ✦ Çmimi: 1549€ - 6netë ⋙ Të Përfshira: ✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport ✔ Akomodimi: 6 netë ✔ Shërbimi sipas Konceptit All nclusive ✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës ✔ Fluturimi ✔ Të gjitha...
SUNSTAR RESORT HOTEL 5 ★★★★★ ⋙All Inclusive | Alanya ✦ Çmimi: 489€ - 7 netë ✦ Oferta Valide per nisje me 18/Gusht ⋙ Të Përfshira: ✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Antalya - Prishtinë ✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport ✔ Akomodimi: 7 netë ✔ Shërbimi sipas Konceptit...
Starlight Resort 5 ★★★★★ ⋙ Ultra All Inclusive | Side ✦ Çmimi: 649€ - 7 netë ✦ Nisja 18/Gusht ⋙ Të Përfshira: ✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Antalya - Prishtinë ✔ Transferi : Aeroport - Hotel - Aeroport ✔ Akomodimi: 7 netë ✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive ✔ Asistence...
Magic Sun 4 ★★★★ ⋙ All Inclusive | Kemer ✦ Çmimi: 299€ - 7 netë ✦ Nisja: 1/Qershor 🔴 Bone Share dhe Fito Falas - Sigurim Shendetesor ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐ ⋙ Të Përfshira: ✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Antalya - Prishtinë ✔ Transferi : Aeroport - Hotel...
HAYDARPASA PALACE 5 ★★★★★ ⋙ Ultra All Inclusive | ALANYA ✦ FAMILY SELECT ✦ ✦ 5 / Qershor - 499€ 🔴 Bone Share dhe Fito Falas - Sigurim Shendetesor ┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐ ⋙ Të Përfshira: ✔ Bileta e Avionit : Prishtinë - Antalya - Prishtinë ✔ Transferi : Aeroport - Hotel -...

Ofertat e fundit