Si cdo vere tejeter edhe kete vere 2022 Max Travel ju sjell ofertat me te mira per Pushime All Inclusive ne Antalya dhe Bodrum, Turqi ne resortet  (hotelet) me te mira me sherbimin te vleresuar dhe gjithmone me komoditetin e Turkish Airlines.

 

oferta per antalya  2022

Ofertat per veren 2022 per Antalya

Duke filluar nga 20 Maj 2022 – 4 here ne jave me fluturim direkt Prishtine – Antalya ne orar 02:40 nisje nga Prishtina dhe kthimi nga Antalya ne ora 00:50

Perseri do te keni mundesine e perzgjedhjes ne mes te 6 nete 7 dite dhe 7 nete e 7 dite ne menyre qe ju te perzgjedhni cili opcion ju pershtatet me shume

Na duhet ta permendim qe ne cilin do opcion dhoma behet e gatshme ne ora 14:00 dhe me heret mund te ipet vetem nese hoteli ka ne dispozicion dhoma te lira.

oferta per bodrum 2022

Ofertat per veren 2022 per Bodrum

Duke filluar nga 18 Qershor 2022 – 2 here ne jave me fluturim direkt Prishtine – Bodrum ne orar 03:55 nisje nga Prishtina dhe kthimi nga Bodrumi ne ora 01:50

Perseri do te keni mundesine e perzgjedhjes ne mes te 6 nete 7 dite dhe 7 nete e 7 dite ne menyre qe ju te perzgjedhni cili opcion ju pershtatet me shume

Na duhet ta permendim qe ne cilin do opcion dhoma behet e gatshme ne ora 14:00 dhe me heret mund te ipet vetem nese hoteli ka ne dispozicion dhoma te lira.

Disa nga Hotelet ne Antalya per te cilet gjate tere veres Max Travel do te kete oferta speciale jane

🔒 Rezervo tani duke paguar vetem 30% te vleres – pjesen tjeter me kiste pa pagese shtese deri ne 3 jave para udhetimit

👉 Rezervimin mund ta ndryshoni ose anuloni pa penallti deri ne 3 jave para nisjes

Per te perfituar nga ofertat me te mira per Antalya & Bodrum regjistrohu ne listen tone te ofertave

per Oferta
ne formatin 044123123

Për rezervime kontakto me Max Travel:

☎ 038 754 754 | ☎ 049 754 754 |

☎ 046 754 754 | ☎ 043 754 754 |

 

Whatsapp


Facebook Messenger