Një hotel i mrekullueshëm në brigjet e detit Mesdhe, duke ndërthurur traditën e mikpritjes anadollake me një koncept modern të turizmit. Mukarnas Resort&Spa ju ofron sherbim ne konceptin Ultra All Inclusive.

Akomodimi ne Mukarnas Resort&Spa behet ne disa kategori te ndryshme të dhomave duke perfshire dhomat e medha standarte,dhomat familjare e deri tek suitat e vecanta, dhomat ne Mukarnas jane te pajisura me te gjitha gjerat e nevojshme qe jut e ndiheni sa me rehat.

Ushqim nga kuzhina tradicionale turke dhe ajo boterore, sherbim ofrohet ne restaurantin kryesor si dhe snack restaurant, ndersa ushqimet nga kuzhina boterore ju presin ne restaurantet A La Carte.

Do te keni mundesine te perzgjidhni nga pijet jo alkoolike dhe alkoolike ne baret e Mukarnas Resort&Spa.

Në Mukarnas Resort&Spa do të kaloni në maksimum pushimet tuaja me aktivitete sportive të përshtatshme për të gjitha grupmoshat, shfaqje në mbrëmje, me performanca DJ. Ata që nuk ngopen me argëtimin në mbrëmje, mund të vazhdojnë argëtimin e tyre deri në mëngjes.

Mukarnas Resort&Spa ofron një sallon masazhi dhe nje hamam tradicional. Vizitorët gjithashtu mund të ushtrojn në palestrën e pajisur mirë ose të shijojnë aktivitete të tilla si sportet ujore, tennis dhe pingpong.

Dhe sa herë që dëshironi të freskoheni, në Mukarnas Resort&Spa jane ne dispozicionin tuaj 3 pishina të jashtme dhe 1 të brendshme,njera nga to eshte e dedikuar per femijet, por jo vetem kaq femijet kan pjesën e tyre të vecante ne Mukarnas Resort&Spa ku do ken aktivitete te shumta gjate tere dites.

Vlen te theksohet se Mukarnas Resort&Spa ka dalje direkte ne plazh, ne te cilen do kaloni nje kohe te mrekullushme ne rrezet e diellit dhe aktivitete te shumta.

Hoteli nga Aeroporti i Antalyas është vetëm 70 minuta larg.