Ofertat per 10 Qershor – 499 Eur All Inclusive Antalya

💠 AMBASSADOR PLAZA  – 389 €

💠 AZUR RESORT – 499 EUR

💠 CALIDO MARIS – 499 EUR

💠 SUNMELIA BEACH – 549 EUR

💠 XORIA DELUXE – 569 EUR

💠 BOSPHORUS SORGUN – 569 EUR

💠 HEAVEN BEACH – 599 EUR

💠 RIO LAVITAS – 599 EUR

💠 DOSINIA RESORT – 599 EUR

💠 LYRA RESORT – 599 EUR

💠 ORANGE COUNTY ALANYA – 599 EUR

💠 EFTALIA ISLAND – 619 EUR

💠 HORUS PARADISE – 619 EUR

 Cmimet per Nisje me 10-QERSHOR

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim direkt – Turkish Airlines
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754 
 +383 49 754 754 (viber)