Vetëm 200 metra nga rruga e gjallë Istiklal dhe sheshi Taksim, në zemrën moderne të Stambollit gjendet hoteli feneomenal Pera Center Hotel.

Hoteli Pera Center kujdeset që gjatë pushimeve tuaja të mbizoteroj qetësia dhe kujdesi i sherbimeve te arrij nivelin e preferencave tuaja.

Mëngjesi i përditshëm shërbehet në stil shuplake dhe shërbimi në dhomë është në dispozicion. I ndodhur në një lagje historike dhe të gjallë, ju gjithashtu mund të dilni jashtë dhe të ndjeni atmosferën lokale pergjat vaktit të ushqimit.

Mundësia për të zgjedhur dhomën më të rehatshme për ju egziston gjithmonë nga dhoma standarte e deri tek dhomat me suita të veqanta.

Ky hotel ofron akomodim me pajisje moderne dhe Wi-Fi falas në të gjithë ambientet. Ju për relaksimin tuaj mund të përfitoni nga sauna dhe palestra.

Vendndodhja e tij ka qasje të lehtë në zonën historike të Sultanahmetit dhe Pazarin e Madh.

Aeroporti i Stambollit është vetëm 50 minuta nga hoteli Pera Center.