Hoteli Grand Hilarium i vendosur në një nga vendet më të famshme historike dhe turistike të Stambollit, ku takohen sistemet më të avancuara nga mikpritja turke dhe moderne.

Nëse po kërkoni diçka për të bërë në Stamboll? Xhamia Blue, Xhamia Suleymaniye dhe disa atraksione të njohura që janë me rëndësi mund të arrihen lehtësisht në këmbë nga Grand Hilarium Hotel.

Perveq kësaj, duke ruajtur traditat më të mira të së kaluarës, restoranti Grand Hilarium ruan trashëgiminë unike duke krijuar një atmosferë elegante me sherbime të shkelqyera dhe bare.

Ka gjithsej 65 dhoma në Hotel Grand Hilarium të pajisura me mjetet dhe pajisjet më të reja të teknologjisë së avancuar ku mund të zgjedhni nëse deshironi dhoma familjare apo dhoma luksoze dyshe.

Nëse planifikoni të qëndroni në Grand Hilarium, dorëzohuni në botën shëruese të mirëqenies dhe relaksimit që ju pret. Me pishinën e brendshme të saj me spa apo me banjat turke do t’ju ndihmojnë ta bëni udhëtimin tuaj në Stamboll edhe më tepër të këndshëm.

Ka shumë mundësi për jeten e natës në zonën perreth ku mund të arrini shumë bare dhe klube nate të njohura në Stamboll.

Nga aeroporti i Stambollit ju duhen vetëm 60 minuta për të arritur në Grand Hilarium Istanbul.