Në zemrën e Vjetër të Stambollit, hoteli ndodhet brenda 30 minutash nga atraksionet kryesore të qytetit. Hampton by Hilton eshte me pak se dy kilometra larg dyqaneve të Grand Bazaar, Universitetit të Stambollit dhe stacionit të transportit Marmaray. Duzina restorante janë brenda një udhëtimi 10-minutash në këmbë, ose mund të ngrini një darkë në restorantin tonë të gjithë ditën dhe në barin në lobin e hotelit.

Hoteli posedon ne cdo dhome një banjo private të pajisur me produkte higjienike, të gjitha dhomat për vizitorë në hotel kanë një televizor dhe klimë, dhe disa dhoma ofrojnë gjithashtu një terasë. Dhomat për vizitorë do t’i ofrojnë mysafirëve një frigorifer.

 

This slideshow requires JavaScript.

Looks like you have blocked notifications!