The Elysium Taksim, me vendndodhjen e tij qendrore, afërsinë e tij me qendrat historikë, kulturore dhe argëtuese të qytetit, ofron një përvojë të pamohueshme dhe të veçantë të akomodimit. Me avantazhin e aksesit të lehtë në qytet, mund të eksploroni frymën dhe historinë e qytetit dhe të vizitoni qendrat e rëndësishme të artit dhe kulturës. Dhomat dhe suitat  me dizajn unik dhe pamje panoramike të qytetit ofrojnë një përvojë të rehatshme për akomodim, ndërsa dhomat standarde janë me kujdes të projektuara për t’ju siguruar komoditet.

Delikatesat unike të kuzhinës anadollake dhe ndërkombëtare do të shtojnë një kënaqësi të veçantë për pushimet tuaja, me mundësinë e hapësirave të brendshme dhe të jashtme të restoranit tonë.

Në zonën tonë SPA dhe fitness, mund të freskoheni dhe të fillojini ditën me aktivitete fizike, ndërsa në katin e kopshtit të hapur mund të shijoni alternativa të llojeve të çajit bimore për akomodimin tuaj.

 

Looks like you have blocked notifications!