Hillton Piyalepasa është një ndër hotelet e vlerësuara me standardin 5 yje duke ju ofron cilësi të lartë të shërbimeve.

E vendosur në mënyrë të përshtatshme në pjesën Beyoglu të Stambollit, Hilton Istanbul-Piyalepasa ndodhet vetëm 3 km nga sheshi më i frekuentuar Taksim dhe nga rruga më e njohur Istiklal që strehon shumë pika referimi.

Ky resort ju vendos pranë gjërave me rëndësi për Stambollin dhe ofron qasje të lehtë në një mori atraksionesh, duke përfshirë monumentet historike si Kulla e Galatës, Muzeun e famshëm të Hagia Sophia etj.

Përveq atraksioneve, restaurantet padyshim kanë një gamë të gjerë të kuzhinës turke dhe botërore, me cilësi të lartë dhe standarde higjienike. Ju mund të zgjedhni se ku të hani ushqimin, në restaurantin kryesor apo edhe me sherbim të ushqimit në dhomën tuaj.

Me një sherbim cilësor nuk ka si të mungoj edhe akomodimi i rehatshëm, Hillton piyalepasa ju ofron akomodimin në disa kategori të ndryshme dhomash, varesisht nga numri i personave dhe se a dëshironi dhome standarte, dhoma luksoze apo dhoma me pamje dhe ballkon. WiFi falas është në dispozicion në të gjithë hotelin.

Ju mund të relaksoni veten me palestër, spa dhe me pishinen e brendshme që ju dhuron një kënaqësi të vertet.

Gjatë mbrëmjeve, perveq shërbimeve të mrekullueshme të hotelit ju keni mundësinë të shijoni jetën e natës të Stambollit që janë lehtë të arritshme nga hoteli në një emocion krejtësisht ndryshe.

Nga aeroporti i ju duhen vetëm 38 minuta për të arritur në Hillton Piyalepasa.

Looks like you have blocked notifications!