City Center Hotel Taksim, ndodhet në qendër të Stambollit, në Taksim, ku kryeqyteti i civilizimeve takohet me vizitorët e saj. Jashtë dhe brenda, dizajni arkitektonik i hotelit është i ri dhe i rikonstruktuar plotësisht, pa humbur ndjenjën nostalgjike të qytetit.

Hotel City Center hapi dyert e tij më 1 Mars 2014. Njëra anë e tij ofron pamjen panoramike të Bosforit, që është admiruar nga e gjithë bota, ndërsa anët tjera të hotelit janë rrethuara nga rrugët e Taksimit me aromë të pasur historie. Ky hotel ofron momente të vecanta të Stambollit për vizitorët që duan të shijojnë qytetin.

City Center është një ndër hotelet e para të Stambollit, një markë ndërkombëtare… Duke parë nga dhoma e hotelit, ju mund të shihni Kullën e Vashës, një ndër ikonat më elegante të Bosforit, ose të shijoni atmosferën historike të Kishës Greke dhe Sheshit Taksim.

 

This slideshow requires JavaScript.