Hoteli Pera Tulip, ku luksi i pambaruar përplaset me komoditetin. Një pushim ëndërrash dhe udhëtimi biznesi bëhet realitet me të gjitha pritshëmëritë tuaja në Pera Tulip.

Një kënaqësi dhe përvojë unike ju pret në qendrën e biznesit, blerjeve dhe argëtimit të Stambollit, me pamje nga Deti i Artë në Beyoglu-Pera. Kulla historike e Galatas, Metroja më e vjetër në botë, Sheshi i famshëm i Taksimit janë në distancë të shkurtër nga hoteli. Rruga Istiklal, ku mund të ndjeni magjinë e Stambollit në kafene, restorante dhe bare.

Pera është një qendër argëtuese që jeton 24 orë dhe Ndërtesa të shekujve, Xhami, Kisha, Sinagogë, tingujt e kështjellave dhe lutjet përzihen. Nga momenti që hyni në hotel, do të ndjeni atmosferën dhe shërbimin miqësor të Perës. Dhomat me të gjitha kënaqësitë për udhëtimin e biznesit ose pushimet, takimet dhe mikpritjen do të mund të përmbushin kërkesat.

Koncepti  i shërbimit hotelier është në Standarde Ndërkombëtare, me dhoma për takime të pajisura, një qendër spa dhe restorante që ofrojnë specialitete të ndryshme.

This slideshow requires JavaScript.

Looks like you have blocked notifications!