Nippon Hotel eshte i frymëzuar nga dizajni japonez, dhe gjindet 5-minuta larg në këmbë nga sheshi i famshëm Taksim. Ofron Wifi internet pa pagese ne te gjitha hapesirat e hotelit.

Dhomat jane te pajisura me kondicioner, enterier modern, TV të sheshtë minibar, me aparture per caj dhe kafe. Disa nga dhomat kane edhe kuzhine.

Hoteli Nippon ka një restorant modern që ofron mëngjes dhe shërben ushqim tradicional e ndërkombëtarë.

Hotel Nippon per  mysafirët ofron si sherbime edhe  biçikleta me qera  per të eksploruar  Stambollin.

Ne lobi te Hotelit ka hapsire informative që ofron informata për vendet atraktive turkistike.

Nippon Hotel është ne Taksim dhe me pak se 5-minuta larg nga rruga Istiklal qe eshte rruga  me e frekuentuar ne Stamboll.

Aeroporti Ataturk është 20km larg.

Ky hotel eshte i vlerësuar me note 8.4. (nga 10 pike maksimale)