Ky hotel modern në një arterie kryesore është 3 km larg Sheshit Taksim dhe Rrugës së njohur të Istiklal Avenue, dhe 6 km larg xhamise të njohur nga periudha bizantine Hagia Sophia.

Dhomat e thjeshta me dritare nga dyshemeja deri në tavan ofrojnë minibare, Wi-Fi falas dhe televizorë të sheshtë-super të ploshtë, plus pajisje për çaj dhe kafe. Dhomat e vecanta kanë karrige tërheqëse. Suitat shtojnë dhoma të ndara ndërsa suitat kanë terasa, banja me hidromasazh dhe makinë kafeje espresso. Ka shërbim në dhomë 24/7.

Ka një kafene/shisho stilike në një atrium të ndriçuar të lobit, dhe një restorant i shehur në çatinë elegante. Shërbime të tjera përfshijnë një qendër fitnesi, një pishinë të brendshme dhe një spa, si dhe një sallon ballore. Ka mundësi parkimi (tarifa e aplikohet).