7 nete Antalya prej 389 Eur

💠 Armas Prestige – 379 EUR

💠 Side La Grande – 389 EUR

💠 First Class – 419 EUR

💠 Eftalia Splash – 419 EUR

💠 Sunmelia Resort – 439 EUR

💠 Galeri Resort – 439EUR

💠 Raymar Resort – 449 EUR

💠 Eftalia Island – 449 EUR

💠 TransAtlantik Kemer – 459 EUR

💠 Xoria Deluxe – 469 EUR

💠 Vikingen Infinity – 499 EUR

💠 Alan Xafira Deluxe – 499 EUR

💠 Calido Maris – 499 EUR

💠 Horus Paradise – 529 EUR

💠 TUI MASMAVI – 559 EUR

💠 TUI JACARANDA – 569 EUR

 Cmimet per Nisje me 24-Maj

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim direkt – Turkish Airlines
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +383 49 754 754 (viber)