Super Oferta per pushime Ultra All Inclusive ne Antalya per vetem 399 EUR – 7 Nete dhe Fluturim me Turkish Airlines

💠 Concordia Celes – 399 EUR

💠 Sunmelia Resort – 419 EUR

💠 Galeri Resort – 459EUR

💠 Alan Xafira Deluxe– 469 EUR

💠 Horus Paradise – 499 EUR

💠 Rio Lavitas – 469 EUR

💠 Vikingen Infinity– 499 EUR

💠 Eftalia Island – 529 EUR

 Cmimet per Nisje me 24-Maj

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim direkt – Turkish Airlines
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Per pushime ne Turqi edhe kete vit Max Travel eshte perkujdesur qe flutrumi te jete me Turkish Airlines duke ofruar nje komoditet dhe siguri dhe njekohesisht nje orar optimal me nisje nga Prishtina ne ora 07:20 dhe kthimi nga Antalya ne ora 05:20

Si cdo here edhe kete vite Max Travel ju ofron pushimin ashtu siq e keni bere gjithemone 7 nete te plota ne hotel.

Keshilla per Pushime

Mos lini gjithçka në momentin e fundit. Thoni pushime, por e lini gjithçka në momentin e fundit. Sipas ekspertëve, mosprogramimi i pushimeve në kohë mund të bëhet burim stresi.

Nëse ju nuk organizoheni, lind frika që diçka do të shkojë ters dhe rrezikoni të shtyni ditën e nisjes për të përfunduar punët e pambyllura. Rezultati mund të jetë që të shtyni pushimet tuaja për të përfunduar impenjimet profesionale. Rezervoni disa muaj më parë, edhe me çmimin se do të shpenzoni pak më shumë

Punoni pak më shumë. Para se të niseni me pushime, ju duhet të merrni në konsideratë mundësinë që të punoni disa orë më shumë për të përfunduar punët në kohë. Përgjigjuni të gjithë email-eve, bëni telefonata, programoni javët pas rikthimit në punë – janë të gjithë gjëra të domosdoshme që do t’ju bëjnë të niseni të lehtësuar dhe të ktheheni pa ankthin se do të mbyteni me punë kur të riktheheni

Fike trurin. Pushimet nuk janë pushime nëse ju nuk e fikni trurin nga puna. Kur niseni me pushime, këshillohet të fikni celularin dhe të arratiseni. Dhe nëse është e mundur, mos e kontrolloni email-in e punës. Kur kolegët e dinë që një person është i “pakapshëm” as nuk e provojnë t’u hapin probleme.

Zgjidhni destinacionin e duhur. Që të çlodheni dhe t’i shijoni plotësisht pushimet tuaja, duhet të zgjidhni destinacionin e duhur. Mos zgjidhni malin nëse i urreni ecjet në natyrë. Kuptoni atë që dëshironi dhe zgjidhni më pas një vend që të jetë në harmoni me nevojat tuaja.

Kultivoni marrëdhëniet personale. Pushimet janë moment më i mirë për të njohur njerëz të rinj apo për t’ju përkushtuar miqve tuaj. Ju këshillojmë që t’i kushtoni edhe më shumë kohë jetës sociale, duke u rrethuar nga njerëz që ngjallin besim dhe simpati.

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +383 49 754 754 (viber)