💝💝💝 SUPER OFERTA PER ANTALYA 💝💝💝

💠 Lyra Resort – 439 EUR

💠 Horus Paradise – 469 EUR

💠 Sherwood Suites Lara – 519 EUR

💠 Nashira Resort – 549 EUR

 Cmimet per Nisje me 17-Maj

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim direkt – Turkish Airlines
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +383 49 754 754 (viber)