Crazy Friday Deals – 31/Mars/2017

crazy
Amelia Beach Resort379 € / per person

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Grand Prestige379 € / per person

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Orange County 499 € / per person

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
Delphin Be Grand719 € / per person

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━
✦ Nisja me 25/Maj
✦ Oferta valide deri ne ora 18:00 – 31/Mars/2017
🔴 Bone Share dhe Fito Falas – Sigurim Shendetesor
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim direkt
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ +386 49 754 754 (viber)
email: [email protected]