Oferta per 28 Qershor – 7 nete – All Inclusive prej 499 Euro

💠 AZUR RESORT – 499 – EUR

💠 RAMADA RESORT SIDE – 499 – EUR

💠 CALIDO MARIS – 509 – EUR

💠 XORIA DELUXE – 549 – EUR

💠 HEAVEN BEACH – 579 – EUR

💠 SUNMELIA BEACH – 579 – EUR

💠 VIKINGEN INFINITY – 599 – EUR

💠 HORUS PARADISE – 609 – EUR

💠 NASHIRA RESORT – 619 –

💠 LITORE RESORT – 679 – EUR

💠 GRANADA BEACH – 719 – EUR


⋙ Të Përfshira:
✔ Fluturim me – Turkish Airlines – direkt
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya- Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Të gjitha taksat

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ +383 49 754 754 (viber)

Pushimi shtatë net në Antalya është pushimi klasik të cilin e keni bërë gjithmonë deri më tani.

që në parim pushimi ka filluar me

  • fluturim në mëngjes rreth orës 7:00 dhe arritje në Antalya rreth orës 10:00,
  • transferi nga aeroporti dhe arritja në hotel rreth orës 12:00,
  • shfrytëzimi i drekës dhe marrja e dhomës në ora 14:00.
  • Ndërsa natën e shtatë pas mesnatës transferi nga hoteli në aeroport dhe fluturimi për t’u kthyer në Prishtinë.

Cdo klient preferohet që të pajiset me sigurim shëndetësor para se të udhëtojë për në shtetin ku planifikon të kalojë pushimet. Dështimi në sigurimin e këtij dokumenti nuk është në pergjegjësinë e operatorit që të kujdeset për kostot shtesë në rast të  sëmundjes, aksidenteve apo rasteve fatale.

Të gjithë pasagjerët që udhetojne me pasaporte Kosovare duhet te kene se paku 6 muaj afat nga data e uhdetimit, ne te kunderten do të ndalen nga policia kufitare dhe do t’ju pamundësohet fluturimi apo  hyrja në shtetin Turk.

Drita e diellit

Rrezet e diellit, nëse absorbohen me kujdes të duhur, janë të domosdoshme për shëndetin tonë të mirë. Ato janë thelbësore për thithjen e vitaminës D, thelbësore për metabolizmin e kalciumit dhe për këtë arsye për kalcifikimin e eshtrave dhe dhëmbëve, për të parandaluar rakitin dhe sëmundjet e caktuara të lëkurës.

Duke parë që thithja e rrezatimit diellor për sintezën e vitaminës D ndodh përmes lëkurës, ideale është që të ekspozojmë lëkurën e zbuluar, të paktën në krahë dhe këmbë për rreth tridhjetë minuta në ditë.

Kjo formë thelbësore e helioterapisë mund të praktikohet edhe në qytet: gjëja më e rëndësishme është të ekspozojmë veten në diell gradualisht dhe duke përdorur një filtër të mirë mbrojtës, përshtatur me fototipin tonë, duke i mbrojtur sytë me lentat diellore të përshtatshme.

Është mirë të shmangen orët qendrore të ditës kur rrezet janë më të nxehta. Rrezet e diellit gjithashtu stimulojnë prodhimin e hormoneve të mirë të humorit, kështu që kalimi i kohës jashtë është një balsam i vërtetë kundër stresit dhe ankthit.

Ajri i detit

Rajonet bregdetare gëzojnë një klimë veçanërisht të shëndetshme: nivelet e ndotjes janë zakonisht më të ulëta dhe ajri është i ngarkuar me kripërat minerale të transportuara nga valët, në veçanti klorid natriumi, jodi, kalcium, magnez, kalium dhe brom.

Sistemi i frymëmarrjes përfiton nga e gjithë kjo, veçanërisht nëse vuajmë nga alergjitë dhe astma: për të shijuar të gjitha avantazhet, ideale është të ecësh në plazh ose në shëtitore, sidomos kur fryn erë.