Me vendodhje ne Bodrum dhe me shërbim në konceptin Ultra All Inclusive, gjithë stafi është i vetëdijshëm se sa e rëndësishme është pushimi juaj për ju gjatë qëndrimit tuaj. Në Vogue Hotel Supreme ju ofrohet shërbimin më cilësor.

Për të shijuar diellin në Gjirin e Bodrumit dhe për t’u freskuar në ujërat e kristalta të detit Egje, ju pret plazhi i Vogue Hotel Supreme me rërën e tij, 33 rrëshqitje të ndryshme uji do të përshpejtojnë rrahjet e zemrës tuaj dhe do të shijoni ditën në dallgë.

Nëse dëshironi të shijoni restorantin, shijoni shijet e veçanta të kuzhinës botërore në restorantet a la carte në pamjen unike të Bodrumit.

Në këtë proces, i cili fillon me mëngjesin tuaj dhe vazhdon deri në bufenë e natës, do të përgatiten shije të ndryshme për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja në periudha të ndryshme të ditës. Për ushqimet, ëmbëlsirat dhe varietetet e ëmbëlsirave, pastiçeri, restoranti kryesor dhe restorantet a la carte ofrojnë alternativa të jashtëzakonshme për të gjitha grupmoshat.

Për sa kohë që qëndroni në hotel, qëllimi i vetëm është t’ju përkëdhelin me standardin më të lartë të suitave dhe vilave duke ju ofruar më luksin nga gjithçka dhe për t’u siguruar që të gjitha dëshirat tuaja të përmbushen. Suitat dhe vilat  jashtëzakonisht elegante janë krijuar ekskluzivisht për të ofruar dekor dhe detaje të cilësisë më të lartë me komoditet maksimal.

Candytown ndodhet për fëmijët, ku mund të mësoni për profesionet specifike të fëmijës suaj. Qendra Mësimore është një qendër e shkëlqyer lojërash dhe edukimi ku mund të merrni certifikata. Jo vetëm deti, dielli dhe rëra, por gjithë sharmi i elementëve dhe rajoni më argëtues i Bodrumit është i vetmi që gëzon privilegjin e të ftuarve të Supreme Theme Park do të kenë 9 lodra të ndryshme verbuese dhe emocionuese.

Vogue hotel supreme gjendet vetem 25 min larg nga Aeroporti i Bodrumit

Looks like you have blocked notifications!