Me konceptin e sherbimeve All – Inclusive, Historical Museum Resort eshte një zgjedhje e shkëlqyeshme për një qëndrim në Bodrum.

Nga 162 dhoma akomodimi gjithsej dhe me një sherbim cilësor nuk ka si të mungoj edhe akomodimi i rehatshëm. Ju mund të zgjidhni se a deshironi të vendosni në dhoma standarte apo edhe dhoma me madhësi të ndryshme të paisura me cdo gjë të nevojshme. WiFi FALAS është në dispozicion në të gjithë ambientin.

Restaurantet kanë një gamë të gjerë të kuzhinës turke dhe botërore, me cilësi të lartë dhe standarde higjienike. Ju mund te provoni ushqime ne restaurantin kryesor si dhe ushqime nga kuzhina boterore në restaurantet A’ la Carte për më shumë . 

Historical Museum Resort & Spa ofron opsione tërheqëse dhe aktivitete argëtuese për mysafirët që duan të maksimizojnë çdo moment të pushimeve të tyre. Me plazhen e saj private dhe me pishinën mahnitese ju dergon kenaqësinë tuaj te relaksimit në tjeter nivel. 

Ju mund të relaksoni veten edhe me sherbimet e saunave apo banjave turke, si dhe sportisteve ju ofrohet mundësia të pushojnë trupin me të gjitha llojet e aktiviteteve në plazh apo në qendren e fitnesit e cila është falas per perdorim. 

Largesia nga qendra e qytetit është 10 minuta ndersa vetëm 30 minuta ju duhën për të arritur nga Aeroporti i Antalyas në Historical Museum Resort.

Rezervo tani


Viber

Whatsapp

Facebook Messenger

 

Looks like you have blocked notifications!