000001
🔴
Pushimi pranveror dhe Pashket ne Antalya

Belek Beach 5 ★★★★★
⋙ Ultra All Inclusive | Belek
✦ Çmimi: 269€ – 4 netë
✦ Nisja: 15/Prill
✦ Kthimi 19/Prill

🔴 Bone Share dhe Fito Falas – Sigurim Shendetesor

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 4 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim permes Stambollit
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
🔴
Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:

038 754 754
049 754 754
+386 49 754 754 (viber)
email: [email protected]

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakEary Booking Ofertat Speciale
Artikulli tjetërIC SANTAI