Pozita: Hoteli është I vendosur ne Bogazkent, Belek, 35km nga aeroporti i Antalisë, 45km nga qendra e Antalisë

Vendosja: Hoteli posedon gjithsej 327 dhoma. Standard dhoma janë 208 (28m²,2+1pax, dhoma familjare 108 (56m²,dy dhoma me derë ndarëse, max4pax), Junior suitë dhoma 8 (52–65m², dy dhoma të fjetjes dhe një e ditës, max4pax); si dhe 3 dhoma për persona me aftësi të kufizuar. Të gjitha dhomat posedojnë banje private me dush dhe tharëse flokësh, ajër të klimatizuar qendror, tel direkt, mini bar (vetëm ditën e pare është i mbushur me pije te lehta dhe ujë , pastaj vetëm uji rimbushte tjerat janë me pagës shtese), arka (me pagesë), TV satelitor me kanale muzikore, ballkoni. Në dhomat e hotelit, tepison në dysheme gjersa në dhomat “Club” laminat.

Shërbimi: Ultra All Inclusive – bufe i hapur për mëngjes, mëngjes i vonshëm, dreka, ushqim i lehtë dhe kafe pasdite, darka dhe ushqim i lehtë në orët e vona. Të gjitha pijet alkoolike dhe jo-alkoolike vendore dhe nga importi. Akullore gjatë orës 15.00-16.00,  A’la Carte restorantet me rezervim paraprak dhe janë pa pagesë. Nuk janë inkuadruar në konceptin All Inclusive: pijet luksoze nga importi, mini bar përpos ujit, shërbimi në dhomë, lëngu i freskët, pijet speciale në shishe, dhe pas orës 24.00 ushqimi dhe pijet.

Përmbajtja: Restorant kryesor me bufe të hapur, Marina – A’la Carte restorant, bare përgjatë kompleksit hotelier. Mjeku, kujdestar i fëmije, larje rrobash, floktari, qendra tregtare, rent a car, telefoni, fax, internet, lojërat në kompjuter janë me pagesë.

Plazhi: Hoteli posedon plazh private me rërë, shtretërit, ombrellat  dhe peshqirët janë pa pagesë.

Sporti dhe argëtimi: Pishinë e jashtme dhe brendshme për të rritur dhe fëmijë, rrëshqitëse në ujë, qendra fitness, Banjë Turke, sauna, tenis, volejboll, volejboll plazhe, mini golf dhe mini futboll, ping pong janë pa pagesë. Me pagesë janë: qendra Beauty, masazhi, ndriçimi për tenis, sportet ujore.

Program animues gjatë ditës dhe në mbrëmje show program. Mini Club për fëmijë prej 04-15 vjet

Rezervimi
Sending