Susesi Luxury Resort, gjatë pushimit tuaj do të ju ofroj shërbime të pa mangësi dhe të paharrueshme, cdo gjë në Susesi Luxury resort kanë të bëjnë me cilësinë superior në vend të madhështisë apo dukjes.

Susesi Luxury Resort ofron një gamë të gjerë të kuzhinës turke dhe ndërkombëtare për mysafirët, me cilësi të lartë dhe standarde higjienike. Me konceptin Ultra All Inclusive, kënaqësia e mysafirëve mbahet gjithmonë në nivelet më të larta.

Me një sherbim cilësor, nuk ka si të mungoj edhe akomodimi i rehatshëm, Susesi Luxury Resort ju ofron akomodimin në disa kategori të ndryshme dhomash, varesisht nga dëshira juaj se a dëshironi te akomodoheni në dhome standarte, në suita te vecanta apo në villa komoditeti nuk do të ju mungoj.

Gama e gjerë e kuzhines turke dhe asaj boterore do ju ofroje ushqimet me te shijshme dhe nje sherbim cilesor nga stafi I hotelit.

Një nga mënyrat më të mira për të shijuar jetën është të bëni një jetë aktive. Për të plotësuar nevojat e mysafirëve që duan ta shndërrojnë jetën e tyre në një festival argëtues, emocionues, sportiv dhe të shëndetshëm, ata ofrojnë dhjetëra aktivitete, në shumë kategori të ndryshme, të shoqëruar nga instruktorë.

Nëse dëshironi të jeni energjikë dhe në formë mund të merrni pjesë në aktivitetet e përgatitura për ju nën mbikëqyrjen e trajnerëve profesionistë – në plazh, në pishinë ose në det.

Susesi Luxury Resort ofron opsione tërheqëse dhe aktivitete argëtuese për mysafirët që duan të maksimizojnë çdo moment të pushimeve të tyre.

Susesi Luxury Resort, i cili bëhet një qendër argëtimi në mbrëmje, premton t’i kthejë pushimet tuaja në një festival me shfaqje kërcimi dhe DJ, ngjarje live dhe shfaqje fishekzjarre. Shfaqje të jashtëzakonshme, festa të gjalla të kuruara nga DJ të famshëm dhe harmoni elegante dhe performanca të shkëlqyera live nga xhazi në pop do të sigurojnë që të jeni në harmoni me ritmin e jetës.

Cilado qoftë mosha e tyre, të gjithë të ftuarit janë të çmuar në Susesi Luxury Resort. Megjithatë, ndërsa fëmijët kanë përparësi, besojini ata personelit me përvojë në një botë që ata kanë krijuar posaçërisht për ta.

Nga aeroporti i Antalyas ju duhen vetëm 35 minuta për të arritur në Susesi luxury resort