Super ofertat per 10 Korrik

Hotele me 5 yje duke filluar nga 499 € me sherbim Ultra All Inclusive

⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit AI apo UAI
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim direkt – Turkish Airlines
✔ Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ +383 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al