The Summit Hotel ndodhet ne distriktin Deira, ne 200m afersi te hotelit gjindet stacioni I metros Al Rigga dhe qendra tregtare Al Ghurair. Hoteli posedon pishinen ne terasen e larte te nderteses. Hoteli ofron WiFi pa pagese ne te gjitha pjeset e hotelit.
Dhomat moderne ofrojne hapsire komode dhe te gjitha jane te pajisura me televizione flat. Te gjitha banjot jane te pajisura me tharese te flokeve.

Te gjithe mysafiret e hotelit kane mundesine te shijojne pishinen, fitnesin dhe saunen. Hoteli poashtu posedon pishinen per femije e cila mund te shfrytezohet nga mysafiret.

Hoteli poashtu posedon disa restorane te ndryshme ku mund ti shijoni shijet e ndryshme te kuzhinave boterore. Restorani kryesor I hotelit eshte ne sherbim te mysafireve 24 ore.
Hoteli poashtu ka shuttle bus I cili gjate dites ne orare te caktuara I dergon mysafiret ne qender te qytetit te Dubait.

Looks like you have blocked notifications!