Saffron hotel gjindet ne distriktin Deira. Nje hotel me arkitektur moderne e cila gjendet 3 min larg nga stacioni me I afert I Metros.

Dhomat me mobilje antike dhe pllaka ofrojne Wi-Fi, Televizion flat dhe mini-frigorifera. Poashtu stafi I shkelqyer I hotelit ofron edhe sherbim ne dhome.

Krahas mengjesit I cili eshte I perfshire ne cmim hoteli ofron edhe shije te ndryshme te kuzhinave boterore. Lobi I hotelit ofron nje rahati ku mysafiret mund te relaxohen nga ngjyra e arte e cila mbizoteron ne lobi.

Looks like you have blocked notifications!