Selectum Family Resort ofron një përvojë unike pushimi në Side ku do të gjeni argëtim dhe paqe së bashku.

Që në momentin e parë të hyrjes suaj në Selectum Family Resort Side, do të ndiheni të veçantë dhe do të magjepseni nga zonat dhe dhomat e përgjithshme të projektuara. Ju mund të hyni direkt në pishinë duke ecur nga dhoma e ndenjes në “Lake”, e cila përbëhet nga një liqen, një nga shembujt më të bukur të arkitekturës së peizazhit, dhe vila për ju dhe familjen tuaj të vendosura rreth tij.

Do të bini në një ëndërr të ujërave të pastër kristal me zonën e tij akuaparku 1200 m² dhe pishinën e brendshme për të rritur dhe fëmijë, shumë më gjithëpërfshirëse se çdo qendër pushimi. Pavarësisht nëse zhyteni në ujërat e freskëta të Detit Mesdhe ose në pishinat unike të Selectum Family Resort Side do gjeni knaqësin e kerkuar.

Selectum Family Resort Side ka disa kategori dhomash per akomodim, ju mund te zgjidhni te akomodoheni ne dhoma standarte, dhoma familjare, apo ne suita familjare, te gjitha keto te pajisura me te gjitha gjerat qe ju te ndiheni sa me komod. Por nuk mungojne edhe Lake Houses ku ju mund te akomodoheni ne kategori te ndyrshme dhomash, varesisht nga deshira juaj.

Me nje restaurant kryesor ne ndertesen kryesore te hotelit, ju mund të shërbeheni me ushqimet më të shijshme nga kuzhina turke në të trija vaktet e ushqimit, e njëjta sigurohet edhe për restaurantin tek Lake Houses, por sigurisht se hoteli posedon edhe restaurantet A la Carte ku do ju ofrohet mundesia te shijoni ushqimet e ndryshme nga kuzhina boterore.

Hapsirat e dedikuara per më të vegjlit, do të bëjnë që fëmijet tuaj të kalojnë një kohe të paharrushme në këtë resort familjar, duke ju sjell kështu aktivitete të shumta gjate tërë kohës.

Selectum Family Resort gjendet vetem 35min nga aeroporti  Antalyas