Mirë se vini në Papillon Belvil, shtëpinë tuaj mes pishave të gjelbra, pikërisht në zemër të natyrës.

Papyland & Papy Kids Club ju presin për një argëtim të jashtëzakonshëm familjar. Papyland Aquapark ka 6 rrëshqitje të ndryshme të mbushura me adrenalinë në hapësirën e zezë.

Papillon Belvil renditet vazhdimisht në mesin e hoteleve më të mira familjare në Turqi, shijoni eksperiencën Papillon në Belek, Rivierën Turke, me ushqime dhe pije të shijshme, shfaqje cilësore të mbrëmjes dhe shumë të tjera!

Në Papillon Belvil, u ofrohet mysafirëve komoditet që u nevojitet për një pushim të paharrueshëm familjar. Bëhuni gati për një eksperiencë të ngrohtë akomodimi me mikpritjen mesdhetare dhe aromën e luleve që ju shoqërojnë.

Në Papillon Belvil do të shijoni kuzhinat botërore në restorantin kryesor Belle Vue dhe 4 restorante të ndryshme a’la carte. Mund të provoni pije freskuese në çdo kohë të ditës me gjashtë opsione të ndryshme bar që shërbejnë klasike të përjetshme, si dhe kokteje të veçanta nga menyja Butterfly Effect.

Shijojeni festën në Papillon Belvil, me 3 restorante të ndryshme a’la carte që ofrojnë ushqim për të gjitha shijet. Mund të kaloni një mbrëmje të paharrueshme duke zgjedhur ndonjë nga restorantet e kuzhinës italiane, të Lindjes së Largët dhe të ushqimeve të detit.

FIT CLUB ju ofron pushime të mbushura me sport, me një sërë seancash trajnimi falas të udhëhequra nga trajnerë të certifikuar, si dhe mësime private me pagesë në sporte si bodybuilding, golf dhe tenis për ata që dëshirojnë të marrin pjesë.

Shërbimeve të ofruara në Reborn SPA, një markë e hoteleve Papillon i janë shtuar edhe terapitë relaksuese dhe përtëritëse për sportistët.

Me konceptin Kids Spa, janë shtuar aplikacionet që të ftuarit e vegjël dhe familjet mund të përjetojnë së bashku. Terapitë e bukurisë dhe kujdesit të aplikuara nga ekspertët janë përmirësuar.

Nga aeroporti i Antalyas ju duhen vetëm 30 minuta për të arritur në Papillon Belv.