001

Magic Sun 4 ★★★★
⋙ All Inclusive | Kemer
✦ Çmimi: 299€ – 7 netë
✦ Nisja: 1/Qershor


🔴
Bone Share dhe Fito Falas – Sigurim Shendetesor

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:

Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë

Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport

Akomodimi: 7 netë

Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive

Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës

Fluturim direkt

Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛


🔴
Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:

038 754 754

049 754 754

+386 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al