1 rruge e 2 pune – vizito Stambollin e Perjetoje Cappadocia

Perjetoni nje super vikend ne Cappadocia dhe Stamboll

⋙ 1 Nate ne Lady Diana – Stamboll
⋙ 2 Nete ne Queens Cave Cappadocia
✦ Çmimi: 299€ – 3netë per person

⋙ Të Përfshira:

✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Kayseri – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 3 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit BB
✔ Fjetje me Mengjes
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim realizohet me Pegasus
✔ Të gjitha taksat

Për rezervime kontakto:

☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ +386 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al