00001HAYDARPASA PALACE 5 ★★★★★
⋙ Ultra All Inclusive | ALANYA
✦ FAMILY SELECT ✦
✦ 5 / Qershor – 499€
🔴 Bone Share dhe Fito Falas – Sigurim Shendetesor
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Fluturim direkt
 Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor
Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +386 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al