Oferta per DUBAI – 499€ – 4 netë / Per person

Qyteti i Dubait per vete zhvillimin e tij eshte edhe zemra pulsuese e Emirateve dhe e gjithe Lindjes se Mesme. Dubai eshte i dyti Emirat pas Abu Dhabit, i cili ka nje popullsi mbi 2 milion banore. Nje karakteristike e Dubait ndryshe nga Emiratet e tjera eshte se vetem 10% e te ardhurave te tij vjetore e kane prejardhjen nga Industria e Karburanteve. Te ardhurat kryesore te qytet-shtetit vijne nga zona ekonomike Jebel Ali dhe Turizmi.

⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Shkup – Dubai – Shkup
✔ Bagazh 20 Kg
✔ Fluturimi me FlyDubai
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 4 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit BB – Fjetje me mëngjes
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim direkt
✔ Të gjitha taksat e Aeroportit

⚛⚛⚛⚛

⋙ Çmimet nuk përfshijë:
✔ Ekskurzionet tjera opcionale
✔ Sigurimi nderkombëtar shëndetsorë
✔ Shpenzimet personale
✔ Taksat e qytetit
✔ Shërbimet ekstra të Hotelit
(Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj )

 Viza hyrëse për Dubai 90 € / Për person

 

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ +386 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al