Club Anjeliq 5 ★★★★★
⋙ All Inclusive | Alanya
✦ Cmimi 449€ – 7 nete

⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim direkt – Turkish Airlines
✔ Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ +383 49 754 754 (viber)