Ofertat per nisje me 1 Qershor – Per Person 7 Nete

 1. SENZA THE INN Ultra All Inclusive Alanya – 379 €
 2. GRAND PRESTIGE Ultra All Inclusive Side – 409 €
 3. CRYSTAL ADMIRAL Ultra All Inclusive Side – 439 €
 4. SENSITIVE PREMIUM Ultra All Inclusive Belek – 459 €
 5. AMELIA BEACH RESORT Ultra All Inclusive Side – 459 €
 6. STARLIGHT RESORT Ultra All Inclusive Side – 489 €
 7. BELEK BEACH HOTEL Ultra All Inclusive Belek – 499 €
 8. SORGUN BOSPHORUS HOTEL * All Inclusive Side – 509 €
 9. ROYAL ALHAMBRA Ultra All Inclusive Side – 569 €
 10. ROYAL SEGINUS Ultra All Inclusive Antalya – 589 €
 11. ADAM & EVE Ultra All Inclusive Belek – 699 €
 12. MARDAN PALACE Ultra All Inclusive Antalya – 729 €
 13. DELPHIN BE GRAND Ultra All Inclusive Antalya – 819 €
 14. VOYAGE BELEK Ultra All Inclusive Belek – 879 €
 15. RIXOS SUNGATE Ultra All Inclusive Kemer – 919 €
 16. CALISTA LUXURY RESORT Ultra All Inclusive Belek – 1049 €

┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit Ultra AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Fluturim direkt
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛
🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor
Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +386 49 754 754 (viber)
email: [email protected]