💝💝💝 SUPER OFERTA PER ANTALYA 💝💝💝

🔴 Bone Share dhe Fito Falas – Sigurim Shendetesor

💠 Concordia Celes – 399 EUR

💠 Sunmelia Resort – 439 EUR

💠 Lyra Resort – 439 EUR

💠 Heaven Beach Resort – 449 EUR

💠 Alan Xafira Deluxe- 499 EUR

💠 Horus Paradise – 469 EUR

💠 Eftalia Island – 499 EUR

Oferta per pushime ne Antalya All Inclusive

 Cmimet per Nisje me 17-Maj

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim direkt – Turkish Airlines
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya – Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
+383 49 754 754 (viber