Xoria Deluxe është një nga hotelet më të rinj luksoz në rajonin e Alanyas. Për t’ju siguruar një festë unike, është menduar për çdo detaj dhe për këtë arsye është dizajnuar një koncept ku komoditeti dhe eleganca të takohen në mënyrë të përsosur. E vetmja gjë që ju ka mbetur është ta shijoni këtë në mes të detit dhe rërës së diellit mesdhetar.

Të gjitha dhomat janë të pajisura plotësisht me cdo gjë që mund të presësh nga një komoditet dhe luks modern. Ju keni mundësinë të akomodoheni në dhoma standarte, dhoma familjare dhe në suita të vecanta.

Tenis, pingpong, volejboll plazhi, shigjeta, salla e lojrave, bilardo dhe shumë lojëra të tjera si gjimnastikë dhe ushtrime në pishinë ju presin ne Xoria Deluxe.

Argëtimi nuk ndalet te Xoria Deluxe, aty festohet ditën dhe natën. Gjatë ditës ka festa dhe lojëra të veçanta në pishina dhe plazh. Në mbrëmje do të ketë shfaqje dhe skeçe në teatrin e hapur të cilat do të jenë të përshtatshme për të gjithë familjen.

Xoria Deluxe ju servon variacionet më të pasura të kuzhinës turke dhe osmane dhe shijet e shijshme të kuzhines botërore në restaurantin kryesor si dhe restaurantet A la Carte.

Per te arritur ne Xoria Deluxe nga Aeroporti i Antalyas ju duhen vetem 1 orë e 15 minuta.

Looks like you have blocked notifications!