Pyjet madhështore të bukura, të mbrojtura Sorgun, ku mund të shihni çdo nuancë të gjelbër, do t’ju shoqërojnë gjatë rrugës dhe pas një ceremonie të pastër të natyrës, do të arrini në Jadore Deluxe Hotel & Spa në pikën ku bashkohen deti dhe lumi.

Ne Jadore Deluxe Hotel&Spa eshte menduar gjithçka për t’ju bërë të ndiheni rehat dhe të lumtur në çdo moment. Në dhomat komode, ju do të lehtësoni lodhjen dhe do të përjetoni momente të qeta.

Ushqime te ndryshme e te shijshme nga kuzhina tradicionale turke dhe ajo boterore do te gjeni ne Jadore Deluxe Hotel & Spa, hoteli posedon restaurante te ndyrshme ku ofrojn sherbim ne konceptin bufe e hapur po nuk mungojne edhe restaurantet A’la Carte me menu të pasur nga kuzhina boterore.

Gjatë ditës, mysafirët e Jadore Deluxe Hotel & Spa mund të marrin pjesë në një shumëllojshmëri të gjerë të aktiviteteve, duke filluar nga lojrat e ndryshme ne pishine e deri tek aktivitet e tjera qe zgjasin edhe ne mbremje.

Lërini pushimet t’ju qetësojnë. Masazhi dhe sauna eshte ajo cfare ju duhet te provoni ne Jadore deluxe hotel&spa një mjedis të qetë ku do te ju lejojnë të relaksoheni.

Ditët romantike që keni pritur më në fund po realizohen! A jeni gati për një muaj mjalti pushime që nuk do t’i harroni kurrë në jetën tuaj?

Jadore deluxe hotel&spa ofron per ciftet e reja dite te pa harrueshme me befasii te shumta.

Jadore Deluxe Hotel & Spa gjendet vetem 1h larg nga aeroporti i Antalyas.

This slideshow requires JavaScript.