Komoditeti, cilësia, shërbimi i pafund dhe i patëmetë prezantohen në një arkitekturë luksoze, duke ju pritur për një pushim të veçantë dhe të privilegjuar.

Për një pushim të veçantë dhe të jashtëzakonshëm në Azura Deluxe Resort & Spa ju ofron dhoma moderne dhe komode, restorante të ndryshme që do t’ju magjepsin, secili në mënyrën e vet.

Azura Deluxe Resort ju ofron akomodim në dhoma me arkitekturë moderne ku komoditeti është në kulmin e tij. Për një eksperiencë unike akomodimi në Azura Deluxe Resort do të gjeni disa lloje dhomash duke filluar nga dhomat familjare deri te dhomat luksoze.

Në Azura Deluxe Resort do të keni mundësinë të provoni një shumëllojshmëri gatimesh nga kuzhinat turke dhe ndërkombëtare me cilësi të lartë dhe standardet e tyre të higjienës. Sistemi Ultra All Inclusive u ofron mysafirëve mundësinë për t’u argëtuar dhe për të kaluar një kohë të mirë në bare dhe restorante.

Hotel Azura Deluxe Resort, i cili është i famshëm për kuzhinën e tij të pasur, kuzhinierët e vlerësuar dhe shërbimin e shkëlqyer, ju ofron ushqime te ndryshme në një restorant kryesor, 2 restorante të ndryshme a la carte, 1 snack bar dhe 5 bare.

Është koha për t’u argëtur në Azura Deluxe Resort i cili ju ofron argëtim për të gjitha shijet dhe të gjitha moshat, muzikë live, festa fantastike, lojëra dhe surpriza, sigurisht se nuk mungon edhe pjesa e relaksit kur Azura Deluxe Resort ju ofron2 suita VIP Spa,10 dhoma masazhi, 2 hamame duke përfshirë një hamam VIP, sauna, dhomë me avull, pishinë të brendshme dhe palestër profesionale.

Perderisa ju keni mundesine te argetoheni edhe në plazhin e Azura Deluxe, femijet tuaj do te jene duke u argetuar ne maksimum me programet e aktivitetet e ndryshme te pergaditura enkas per ta.

Vlen te theksohet se Azura Deluxe Resort eshte vetem 90 minuta larg aeroportit te Antalyas.