Super Oferta per pushime Tajlande

9 nete ne hotel me mengjes, fluturimi, viza dhe transferi per 999 Euro per person

⋙ Të Përfshira:
 Bileta e Avionit :
 Bagazh 30 Kg
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 9 netë
 Shërbimi sipas Konceptit BB – Fjetje me mëngjes
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Viza Turistike
 Të gjitha taksat e Aeroportit

⋙ Çmimet nuk përfshijë:
 Ekskurzionet tjera opcionale
 Shpenzimet personale
 Shërbimet ekstra të Hotelit
(Telefoni, Dreka & Darka, Minibar, të gjitha pijet etj )

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +383 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al