Super Oferta per Maldive

30140719

Mbyllni sytë tuaj dhe imagjinoni – Një ëndërr në Parajsë, një vendosje qetësie dhe shkëlqimi në zemër të Oqeanit Indian. Një ishull me pemë mahnitëse Banyan spikatur në mesin e shkurreve të harlisura dhe të vegjetacionit të gjelbër. Një ishull i rrethuar nga laguna blu e qartë kristal që përfshin jetën spektakolare tropikale detare me një rrjet të ngjyrave të gjalla. Një zbulim prestigjoz për botën tuaj. “Nga ëndrra në realitet”.

001

Cmimi: 2399 € / per person
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Male – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Transferi Speedboat
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Akomodimi: Beach Villa
✔ Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

0000000000000121112213121321231321

Cmimi: 2449 € / per person
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Male – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Transferi Speedboat
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Akomodimi: Beach Villa
✔ Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

001

Cmimi: 2799 € / per person
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Male – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Transferi Speedboat
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Akomodimi: Superior Room
✔ Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

001

Cmimi: 3669 € / per person
┏━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┐
⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Prishtinë – Male – Prishtinë
✔ Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
✔ Transferi Seaplane
✔ Akomodimi: 7 netë
✔ Akomodimi: Sunset Beach Villa
✔ Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Të gjitha taksat
┖━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━┛

DOKUMENTAT E NEVOJSHME:

  1. Pasaporte me validitet me shume se 6 muaj.
  2. Viza turistike qe autorizon qendrimin deri ne 30 dite  merret me te mberritur ne Aeroport, Viza eshte e detyrueshme

 


🔴
Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Please select a valid form

Për rezervime kontakto:
038 754 754
049 754 754
+386 49 754 754 (viber)
email: [email protected]

 

Looks like you have blocked notifications!