Andakira eshte një nga përzgjedhjet më të mira në plazhin Patong ne Pattaya. Hoteli është 7 minuta ecje deri tek plazhi. E vendosur në plazhin Patong, hoteli Andakira përmban një pishinë rrethore.

Hoteli ofron transport falas deri në plazhin Patong dhe internet falas në tëre hotelin.

Dhomat moderne të hoelit Andakira kanë ballkone private me pamje të peisazhit të Patong’ut. Çdo dhomë është e pajisur me një kuti të depozitave per siguri (sef), TV, minibar.

Disa prej dhomave kanë qasje të drejtpërdrejtë në pishinë.

Mysafiret mund të pushojnë në SPA, përderisa fëmijët luajne në pishinën për fëmijë.

Recepcioni i cili punon 24 orë ofron siguri për valixhet tuaja dhe gjithashtu kembime valutore.

Gjithashtu ofron informacione për ekskurzione si dhe ka në dispozicion opsionin e pastrim kimik.

Restorani i hapur Im-Aim ofron meny lokale dhe perëndimore. Pool Bar është jashtzakonisht i mire për të shiquar perëndimin e diellit, përderisa pini kokteje. Pije tjera të lehta shërbehen në Lobby Bar.

Andakira Hotel gëzon qasje të lehtë në pazar, restaurante dhe opsione tjera të jetës së natës, është 45 Minuta larg me makine nga Aeroporti Ndërkombëtar I Phuket-it.

Kjo është pjesë e preferuar e mysafireve tanë të Plazhit Patong, në bazë të shqyrtimeve të pavarura.

Looks like you have blocked notifications!