🧡 189€ – Shetitje ne  Stamboll Super Oferte 🧡
💎 Pushim ne Stamboll 3 dite per vetem 169 €💎


🔴 Fluturimi me Turkish Airlines ose Pegasus Airlines
🔴 Asistence 24 ore 📲
🔴 Cmime ekskluzive ne hotelet e perzgjedhura

⋙ Të Përfshira:
✔ Fluturimi me Turkish Airlines ose Pegasus Airlines
✔ Nisje nga Prishtina, Shkupi, Tirana
✔ Bagazh 20 Kg
✔ Bileta e Avionit
✔ Akomodimi: 2 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit BB
✔ BB- Fjetje me mengjes
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Të gjitha taksat

🌀 Rezervo me kohe sepse numri eshte i limituar!

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ 046 754 754
☎ 043 754 754
☎ +383 49 754 754 (whatsapp)

email: [email protected]
#LetsGo #MaxTravel

 

Whatsapp


Facebook Messenger

Stambolli Vendi që përmbush të gjitha dëshirat e botës dhe ju hap portat drejt bukurisë së çmuar, historisë, shoping-ut dhe flirtin në dy kontinente

 

Looks like you have blocked notifications!