💝 3 Ditë në Malta për vetëm 159€ 💝 

Super oferta e Max Travel për 3 ditë në Maltë për vetëm 159€ është një mundësi e shkëlqyer për të eksploruar këtë ishull të mrekullueshëm në Mesdhe.

📣 Super Oferta per Malta 📣
💝 3 Ditë në Malta prej 159€ 💝

⋙ Të Përfshira:
✔ Bileta e Avionit : Shkup – Malta – Shkup
✔ Akomodimi: 3 netë
✔ Shërbimi sipas Konceptit BB
✔ Fjetje me Mengjes
✔ Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
✔ Të gjitha taksat

⚠ Oferta valide per ata qe kan Viza Valide

Për rezervime kontakto:
☎ 038 754 754
☎ 049 754 754
☎ 043 754 754
☎ 046 754 754
☎ +383 49 754 754 (whatsapp)


📨 email: [email protected]
#LetsGo #MaxTravel #prishtina #kosova

Malta është një ishull mesdhetar i vogël, i njohur për plazhet e tij të zezë, ujërat kristal të detit Mesdheut dhe trashëgiminë e pasur të kulturës dhe historisë së tij. Ky destinacion ofron një përzierje të mrekullueshme të pasurisë natyrore dhe trashëgimisë kulturore, me qytete të bukura të ngjitur, si Valletta, qyteti kryesor i Maltës, i njohur për arkitekturën baroke dhe ngjarjet historike të tij. Malta është gjithashtu një destinacion i shkëlqyer për të shijuar kuzhinën mesdhetare, ndjekurja e aktiviteteve ujore dhe eksplorimi i tempujve dhe qyteteve të lashta.

Këtu janë pesë fakte interesante rreth Maltës:

  1. Ishulli mesdhetar: Malta është një ishull mesdhetar i vogël në detin Mesdhe, i vendosur në afërsi të bregdetit të veriut të Afrikës.

  2. Gjuha: Gjuha zyrtare e Maltës është maltase, por shumë maltezë flasin edhe anglisht dhe italianisht, duke bërë komunikimin lehtë për vizitorët e huaj.

  3. Malta e lashtë: Malta ka një histori të gjatë dhe të pasur. Ajo është një nga vendet më të vjetra në historinë e botes, me ndërtimet e saj të lashta, tempujt me ħaġar qim (struktura kulturore) dhe artefakte të tjera të shekullit të 4-të para Krishtit.

  4. Valletta: Kryeqyteti i Maltës, Valletta, është një qytet i lashtë i njohur për arkitekturën baroke dhe është një trashëgimi e botës së trashëgimisë kulturore të UNESCO-s.

  5. Plazhet: Malta është njohur për plazhet e saj të zezë dhe ujërat e pastër të detit Mesdheut. Plazhet më të njohura janë Golden Bay, Blue Grotto dhe Ramla Bay.

Rezervo tani


Viber

Whatsapp

Facebook Messenger

Looks like you have blocked notifications!