Per Bajram ne Antalya per 499

💗 MAX SPECIALE 💗 per nisje me 11 Gusht

Është lehtë të përcktohemi për pushime shumë kohë më herët. Por, nëse vendimin e keni lënë për shpejt, nuk ka problem.

Festa e Kurban Bajramit mund t’iu gjejë në Antalya në një prej resorteve luksoze me familjen.

MAX Travel ka menduar për ju duke ofruar mundësi ultimative të kalimit të pushimeve për 499 euro dhe të festimit të Bajramit në Antalya.

Kaloni pushimet në një nga resortet më poshtë, që i ofron MAX Travel, ku përfshihen paketat më të mira turistike me çmim tejet të volitshëm.

Resortet dhe çmimet për nisje më 11 gusht:

💠 AZUR RESORT – 499 EUR

💠 ARMAS PRESTIGE – 499 EUR

💠 KEMAL BAY – 539 EUR

💠 SIDE LA GRANDE – 559 EUR

💠 BONE CLUB SUNSET – 559 EUR

💠 RAMADA RESORT – 569 EUR

💠 CLUB ANJELIQ – 599 EUR

💠 SENZA THE INN – 619 EUR

💠 RIO LA VITAS – 619 EUR

💠 XANTHE RESORT – 699 EUR

💠 HORUS PARADISE – 699 EUR

Cmimet per Nisje me 11 Gusht

⋙ Të Përfshira:
 Fluturim me – Turkish Airlines – direkt
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Antalya- Prishtinë
 Transferi : Aeroport – Hotel – Aeroport
 Akomodimi: 7 netë
 Shërbimi sipas Konceptit AIl Inclusive apo UAI
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

🔴 Bone Share dhe fito Falas – Sigurim Shendetesor

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +383 49 754 754 (viber)