Max Fest 2019

Ju ftojme te na vizitoni  ne Albi Mall nga data 10 deri me 12 Maj 2019

Max Travel do ti prezentoj 3 hotelet partnere

SHUME OFERTA – SHUME ZBRITJE – SHUME BEFASI

KIDS Fest

te Dielen me 12/Maj duke filluar nga ora 12:00 Kids Fest shume personazhe dhe face painting