Pushimet në plazh janë një mënyrë fantastike për të kaluar kohë me familjen. Me plazhet e mrekullueshme, natyrën e bukur dhe trashëgiminë kulturore të pasur, Antalya ka fituar një reputacion të madh si një destinacion turistik i preferuar për familjet.

Merrni tani oferten e Max Travel, dhe kaloni momente te mrekullueshme me familjen tuaj në Antalya.

Në vitet e fundit, hotelet në Antalya kanë bërë hapa të mëdha për të përmbushur nevojat dhe pritshmëritë e turistëve familje, duke ofruar shërbime dhe komoditete të veçanta të dedikuara për fëmijët.

Këto aktivitete të lehta dhe të lira në plazh do t’ju lënë me momente të mrekullueshme të paharrueshme…

 

PUSHIME FALAS PER FËMIJET 

Cka po pret, merr familjen me vete dhe kap ofertën më të mirë që Max Travel ka përgaditur për fëmijet tuaj.

💝PUSHIME FALAS PER FEMIJET vetëm në Port River Hotel & Spa 5★💝

👨‍👨‍👧‍👦  2 fëmijë FALAS në hotel (deri në moshën 11.99)

TOP 5 Hotelet me “Kids Concept” në Antalya

  1. Granada Luxury Belek
  2. Sunmelia Beach Resort & Spa
  3. Kirman Belazur
  4. Selectum Family Resort
  5. Asteria Kremlin Palace

Lojëra me rërë

Në këtë ditë dhe epokë të pajisjeve, është mirë të inkurajoni fëmijët tuaj të dalin jashtë dhe të përfitojnë sa më shumë nga vera. Një ditë në plazh nuk ka pse të jetë e shtrenjtë dhe rraskapitëse. Max Travel do të ndaj me ju aktivitete argëtuese në plazh për fëmijët:

  • Gara me top plazhi

Fëmijët janë energjikë dhe u pëlqen të vrapojnë. Garat janë argëtuese kur fëmijët konkurrojnë kundër njëri-tjetrit. Gara e topit të plazhit është një garë me një kthesë krejtësisht të re.

  • Stafetë plazhi

Garat me stafetë janë emocionuese dhe veçanërisht për fëmijët. Jemi mësuar të përdorim lugë dhe vezë, por kjo lojë i shton më shumë shijet asaj që jemi mësuar. Mbani kova dhe gota plastike në plazh.

  • Bëni kështjell me rërë plazhi

Rëra e plazhit mund të ofrojë më shumë sesa ndërtimi i kështjellave. Aktiviteti kërkon një kovë plazhi. Ndihmojini fëmijët të mbledhin mjaftueshëm rërë të lagur nga brigjet e oqeanit.

  • Sa thellë mund të gërmoni?

Për fëmijët më të vegjël nën pesë vjeç, ky do të jetë një aktivitet emocionues. Sipas Prindërve, loja është e përshtatshme për tre deri në katër fëmijë. Mbani kova, lopata dhe një kohëmatës.

 

Pishina për fëmijë

Shumica e Hoteleve në Antalya me “Kids Concept” kanë per femijet tuaja pishinat ideale që nuk rrezikojne dhe sjellin emocione të ndryshme tek voglushet tuaj. Të projektuara duke pasur në mendje aventurierët e rinj, këto pishina ofrojnë një përvojë të sigurt dhe të këndshme ujore që i lë fëmijët të shkëlqejnë nga lumturia.

 

Rreshqitese uji – Aquapark

Shumica e Hoteleve në Antalya me “Kids Concept” ofrojne edhe rreshqitese uji (Aquapark) për të rritur kënaqesin e fëmijeve. Fëmijët që vizitojnë Aqua Parkun e Antalias do të kenë një aventurë emocionuese të mbushur me të qeshura, emocione dhe argëtim të pafund Një nga pikat kryesore për fëmijët është shumëllojshmëria e rrëshqitjeve të ujit, secila prej të cilave ofron një përvojë unike dhe emocionuese. Qoftë duke zmadhuar një rrëshqitje të përdredhur, duke garuar me miqtë në rrëshqitje me shumë korsi, ose duke u zhytur në pishinat freskuese poshtë, çdo rrëshqitje sjell klithma kënaqësie dhe lumturie të pastër.

 

Shfaqje argetuese – Animacione

Shumica e Hoteleve në Antalya me “Kids Concept” ofrojne gjatë ditës e sidomos mbrëmjet e ngjyrosura me shfaqje argëtuese animacioni vazhdojnë deri në orët e vona me disko në ajër të hapur. Animacionet dhe programet e aktiviteteve për fëmijët janë të përshtatshme për moshat e ndryshme dhe sigurojnë një atmosferë të gëzueshme për fëmijët.

 

Mini Klub për fëmijët

Shumica e Hoteleve në Antalya me “Kids Concept” ofrojne Mini Klub ku femijet mund ta gjejne veten ne cdo gjë. Në Mini Klub, fëmijët kanë mundësinë të angazhohen në aktivitete kreative, lojra grupore, si dhe të shijojnë shfaqje artistike dhe spektakle të veçanta për ta. Kjo krijon një përvojë tërheqëse dhe mësimore për fëmijët, duke i bërë ata të ndihen të veçantë dhe të rëndësishëm.

 

Park Lojërash

Shumica e Hoteleve në Antalya me “Kids Concept” ofrojn edhe parkun e Lojërave në Antalya. Një destinacion i mrekullueshëm për tërheqjen dhe argëtimin e të gjithë familjes. Ky park ofron një gamë të gjerë lojërash dhe aktivitetesh që përshtaten me të gjitha grupmoshat dhe preferencat e vizitorëve.

 

Rezervo tani


Viber
Whatsapp Facebook Messenger