💥 Vera ne Stamboll 💥
3 dite per vetem – 199 EUR –

🔴 Ciceron dhe asistence 24 ore
🔴 Cmime ekskluzive ne hotelet e perzgjedhura

⋙ Të Përfshira:
 Bagazh 20 Kg
 Bileta e Avionit : Prishtinë – Stamboll – Prishtinë
 Akomodimi: 2 netë
 Shërbimi sipas Konceptit BB
 BB- Fjetje me mengjes
 Asistence 24/7 gjatë gjithë kohës
 Të gjitha taksat

Për rezervime kontakto:
 038 754 754
 049 754 754
 +383 49 754 754 (viber)
email: info@maxtravel.al