THE X Hotel është një hotel i mahnitshëm i ndërtuar në formën e X dhe është i vendosur në Belek.

Me një stil modern dhe një dizajn të mahnitshëm, THE X Hotel është një vend i përsosur, ambienti i hotelit është i ndarë në dy pjesë pjesa e cila i dedikohet vetëm të rriturve dhe pjesa e dedikuar për familje.

Ky hotel ofron dhoma elegante dhe të bollshme, të pajisura me mjetet më të mira për t’u siguruar që mysafirët të kenë një qëndrim të paharrueshëm. Përveç kësaj, THE X Hotel ofron një varg shërbimesh premium, si restorante të shkëlqyera, spa, pishina të jashtme dhe aktivitete argëtuese për të gjitha moshat.

Gjithashtu, me një vendndodhje të favorshme, mysafirët mund të gëzojnë qasje të lehtë në atraksione të tjera të Belek dhe rrethinave. THE X Hotel është zgjedhja e përsosur për ata që kërkojnë një përvojë të veçantë pushimi në Antalya.

Looks like you have blocked notifications!